Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2011 15:43 - Детокс програма!!! Да изчистим оганизма си от токсините и да бъдем красиви отвътре!
Автор: anidunitsovafashion Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1183 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ако бързата ви офисна програма или среднощните летни купони тотално са загърбили здравословния ви живот, то сега е времето, в което да възвърнете здравните точки в картона на собственото си тяло. Независимо дали ще изберете приятна почивка сред природата, или ще прекарвате повече време на свещи у дома, отделете 7 дни за влизане във форма отвътре и отвън. Чувството за отпадналост, загубата на памет и концентрация, сивият тен на лицето, тъмните кръгове под очите и неспокойният корем са ясни сигнали, че е време да минете „на зелено“ с детоксикираща програма от пълноценна храна и експертна козметика. Според известната френска ароматерапевтка и лечителка Чико Шигета истината за баланса в човешкия огранизъм се държи на две успоредни везни – с какво се храним и как дишаме: „Ние сме това, с което се храним в настоящия момент“, заявява терапевтката от японски произход, която комбинира ароматерапевтичното действие на чисти растителни масла, система за автомасаж, балансирана диета с плодове и сурови зеленчуци и специална техника за съзнателно дишане в своята програма Coaching Vitalitе. Правилното дишане елиминира токсините, релаксира и успокоява нервната система, категорична е Шигета.

ЗДРАВЕ ЗА ЛИЦЕТО

Увеличете двойно приема на вода и зелен чай, за да стимулирате функцията на бъбреците, черния дроб и жлъчката и да се радвате на гладък и равен тен на лицето. Използвайте всяка свободна минута, за да превърнете собствената си баня в уютен спа център. Запалете свещи, капнете върху тях капка лавандулово масло и пуснете горещата вода на силна струя, за да запълните помещението с топла и успокояваща пара. Премахнете всички нечистотии, натрупани през деня, с деликатен почистващ продукт като Redness Solutions от Clinique. Екстралеката формула отстранява с едно движение замърсяванията и мъртвите клетки, които правят тена неравен, а успокояващите агенти неутрализират зачервяванията по кожата, причинени от януарския студ. Отделете си 10 минути за почистващата, ревитализираща и избистряща маска за лице 10.0.6 Deep Down Detox от Sephora  с портокалов екстракт, бергамот и каолин, която премахва сивкавия тен по лицето, действа антибактериално, неутрализира излишното количество себум и свива порите. Оптималните нива на влага в кожата удрят 100% с хидратиращата инжекция на Chanel Hydramax +Active – формулата нанасяйте 2-3 пъти седмично, за да зарадвате лицето си с нужната доза свежест, която трае часове. Със силата на три розови масла, етерични масла от портокал, зелена мандарина и грейпфрут и 6% каолин Exfoliant Doux Aromatique aux 3 Roses от Nuxe  е нежен скраб, подходящ за чувствителна кожа, който пречиства кожната структура и връща тонуса на лицето. Завършете божествената терапия за лице с подходящ възстановяващ крем – Thistle Оil & Chia Seeds от Dr. Scheller  възстановява баланса на влага на кожата и защитава еластичността й, Nutritionist от Garnier  ускорява клетъчното обновяване и активната регенерация на кожата с формула богата на омега мастни киселини и екстракт от киви, специално създадена да стимулира клетъчния метаболизъм на нормална и смесена кожа.
Intemporelle Day Cream от Kibio  затваря хидратиращото масло от макадамия, високовитаминния екстракт от авокадо (А, В, C, D, E) и ревитализиращата сила на чилийска роза в биологично чиста формула за заличаване на признаците на стареене, бръчките, фините линии и предотвратява отпускането. Bourjois Bio Detox  осигурява на кожата около очите възможност да диша, дори когато е покрита с лек коректор. Удобният апликатор ролка нанася премерено количество от формулата, богата на екстракт от див кестен.

5 хранителни Detox заповеди

1. Заменете всички рафинирани зърнени храни с пълнозърнести: те са ценен източник на селен, който има антиоксидантно действие, неутрализират вредните свободни радикали, забавят усвояването на глюкозата, виновник за рязкото повишаване на кръвната захар.
2. Ограничете консумацията на обработени продукти в полза на прясно приготвена храна, за да си спестите приема на добавки, консерванти, оцветители.
3. Намалете консумацията на животински продукти, която повишава киселинността в тялото,  което от своя страна създава работа на организма да възстанови баланса.
4. Увеличете приема на плодове, зеленчуци, варива и подправки, които дренират тялото и оказват доказано антиоксидантно действие.
5. Фокусирайте се върху прием на балансиращи, богати на витамини, минерали и антиоксиданти храни като сушени плодове, авокадо, тиква, зеле, картофи.

Тяло на показ

Освен на добрия хранителен режим, на козметична програма и спа процедури, обърнете внимание и на релаксацията: дайте си почивка, оставете негативните мисли настрана. Повечето спа центрове с активни детоксикиращи програми предлагат курсове за дишане, йога или медитация. Изпотяване с повече джогинг или сауна ускоряват премахването на токсините. За останалото се доверете на козметичния списък с регенериращ и стягащ ефект: Дълбоко подхранващите кремове за тяло Planet Spa от Avon и Deep Comfort Body Butter от Clinique  доставят влага, тонус и комфорт на кожата. Тонизиращото олио за тяло със 100% растителни екстракти Huile Tonic от Clarins  връща блясъка на кожата. Интензивният изглаждащ крем за ханш, бедра, бюст и коремна област Tonific Fermete от Nuxe  перфектно извайва формите на тялото. Подкрепете действието му с масажни миниритуали за красота с балсам със 100% растителни съставки Decleor. На интензивното подхранване и регенерация на кожата Shiseido пък посвещават разкошния крем за тяло Benefiance.


Опасно трио

неутрализирайте следите от стрес с шокова концентрирана формула: ef 40 от Organic Elements регенерира, подхранва и насища с кислород кожата. Нанасяйте вечер с леки масажни движения. Бестселърът на Estee Lauder – Аdvance Night Repair, дава повод за създаване и на оръжието за младост на очите Аdvance Night Repair Еye - поставяйте го вечер на чиста кожа. Експресно действащият серум Мesolift от Lierac е напоен с 15% концентриран комплекс от витамини, минерали и хиалуронова киселина за мигновено сияние на кожата.

За гладка и сияйна кожа

гласувайте доверие на деликатни пилинги и ексфолианти, които премахват мъртвите клетки от кожата и стимулират кръвообращението: Деликатен скраб за тяло Carita; Скраб за тяло с кафява захар Sugar Body Scrub от Sephora; Скраб за тяло с екстракт от грейпфрут и джоджен Greenland.

flash!

Нискокалоричното меню на detox диетите не е подходящо за динамични работни дни, изберете спокойно време, за да подарите почивка на организма отвътре и отвън!


Тагове:   красота,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anidunitsovafashion
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117782
Постинги: 42
Коментари: 14
Гласове: 76
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930